DESPRE NOI STRATEGIE ANTICORUPTIE CEAC OFERTA EDUCATIONALA INVATAMANT PROCEDURI CONTACT
Activitati extrascolare si extracuriculare
ACASA GALERIE MEDIA    PROIECTE SECRETARIAT ANUNTURI    Utile C.Ş.E
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print
PLAN MANAGERIAL CONSILIER EDUCATIV

ACTIVITATI EDUCATIVE 2016-2017


                                          MODELEAZA-TI  PERSONALITATEA


     La sediul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Mehedinti s-a desfasurat , in perioada 30 .09- 02.10.2016 ,proiectul” Modeleaza-ti personalitatea”, la care au participat elevii din Asociatia de Tineret  “Gheorghe Ionescu Sisesti”  - coordonata de prof. Mirea Nela,a Liceului Teoretic “Gheorghe Ionescu Sisesti”  din Sisesti, implicati  in activitati mestesugaresti traditionale zonei Sisesti si elevi de la C.N. Economic Theodor Costescu implicati in activitati de antreprenoriat prin firma de exercitiu - coordonata de prof. Vladut Simona.

    Proiectul a avut ca scop realizarea unor activitati specifice de consiliere si orientare in cariera,educatie antreprenoriala si initiere in viata independenta.

PARTENERIAT

CORA DROBETA – COLEGIUL NATIONAL ECONOMIC “THEODOR COSTESCU”


  În perioada 25 septembrie – 25 octombrie s-au desfășurat activitățile din cadrul proiectului « Parteneriat CORA DROBETA-C.N. Economic Theodor Costescu » ,desfășurate la sediul Cora Drobeta pe baza convenției de parteneriat nr.7850/26.09.2016.

La activități au participat elevii claselor IX G si XI G ,cu specializarea Turism și alimentație,coordonați de prof. Cirjan Tamara și Pleniceanu Tania.

Atelierele de lucru au fost organizate pe parcursul a cinci săptămâni,cu următoarea tematică : Sărbătoarea gastronomiei,Săptămâna cărnii,Săptămâna legumelor și fructelor,Sărbătoarea pâinii,Săptămâna gastronomiei românești .


CONCURS CORA

                                 PROIECTUL “SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII “


   Pe baza acordului de parteneriat incheiat intre  Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Mehedinti,Inspectoratul de Politie Mehedinti si Colegiul National Economic Theodor Costescu ,la sediul DJT Mehedinti s-a desfasurat ,in perioada 26.09 – 30.09. 2016 , activitatea de informare a tinerilor cu privire la prevenirea criminalitatii .

Activitatea a fost coordonata de reprezentanti ai UPJ Mehedinti,DGSAC Mehedinti si CPECA Mehedinti .

La activitate au participat elevii claselor a IX  a G  si a IX a F ,de la C.N.Economic insotiti de profesorii Pleniceanu Tania si Cirjan Tamara .

Scopul actiunii a constat in informarea elevilor pentru prevenirea delincventei juvenile si a victimizarii.ARTICOL”Din tainele democrației europarlamentare” Programul EPAS - “Şcoli – ambasador ale Parlamentului European”.
Joi,17.10.2019,s-a desfășurat la DJST Mehedinți proiectul "Tranzitia  de la școala la viață activă". Au participat elevi de la C.N.Economic și C.N.Pedagogic "Stefan Odobleja".